Ik begin weer eens een Nederlandstalige blog

Hoi lezers! Nou ja, op dit moment zijn dat er denk ik nog niet zo veel, maar ik hoop jullie snel te mogen verwelkomen. Ik ben Astrid en ik ben een terugkerende blogger. Ik heb nl. al heel vaak geprobeerd een Nederlandstalige blog te starten maar dit liep telkens op niks uit. Nu dan poging zoveel. Ik blog op WordPress.com, want mijn eigen site geeft giga errors waar ik niks mee kan.

Nou vraag je je misschien af wie ik ben? Nou ja, Astrid dus. Ik ben 34 jaar en woon in Raalte. Omdat ik meerdere beperkingen heb, woon ik in een zorginstelling. Ik ben nl. onder andere blind en autistisch en heb een lichte motorische beperking.

Mijn hobby’s zijn onder andere schrijven en internetten en tja dit dus combineren tot bloggen. Verder probeer ik elke dag te wandelen. Deze maand doe ik mee aan een challenge, Steptember, om elke dag tienduizend stappen te halen voor het goede doel. Dit goede doel is CP Nederland, de landelijke vereniging voor mensen met cerebrale parese. Dit is een liichamelijke beperking als gevolg van aangeboren hersenletsel. Helaas is het doel me niet elke dag gelukt.

Verder houd ik enorm van het zelf maken van zeepjes en verzorgingsproducten. Ik probeer ook af en toe andere creatieve hobby’s uit, zoals sieraden maken, haken en breien op een breiring. Ik heb hier wel wat hulp bij nodig.

Overdag doe ik dagbesteding. Dit was voor de corona op een dagcentrum tegenover mijn woning. Nu hebben we echter dagbesteding op de woning zelf.

Ik ben in 2011 getrouwd. Mijn man woont in ons koophuis in Lobith. Dat we niet samenwonen, is een bewuste keuze maar wel heel moeilijk.

Op dit blog probeer ik vanaf nu regelmatig iets te delen over mijn leven, mijn interesses en leuke producten die ik tegenkom. Lees je mee?

2 gedachtes over “Ik begin weer eens een Nederlandstalige blog

 1. Hey Astrid,

  Tof dat je weer met bloggen bent begonnen. Ik ben onlangs ook gestart. Ik vond het erg interessant om deze post van je te lezen. Ik zal je blog in de gaten houden.

  Groetjes Ilja 😊

  Geliked door 1 persoon

  1. Dankje voor je reactie. Ik blog al jaren in het Engels en dat doe ik nu nog steeds haast elke dag. IN het Nederlands wil het niet zo lukken helaas. Toch fijn dat je mijn blog gevonden hebt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.